Πενταετές ντιλ με Cablenet: «Τέλειος συνεργάτης, συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Πάφου»

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 7463
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Πενταετές ντιλ με Cablenet: «Τέλειος συνεργάτης, συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Πάφου»

Δημοσίευση από Harris » Παρ Αύγ 16, 2019 11:37 am

Εικόνα

Τη νέα της συμφωνία με την Cablenet, με την οποία επέκτεινε το τριετές αρχικά ντιλ της για άλλα δύο χρόνια, ανακοίνωσε η Πάφος, αναφέροντας πως η εν λόγω συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της για το παφιακό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση περιλαμβάνει δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Πάφου Ρομάν Ντούμποφ και του CEO της Cablenet Νικόλα Σιακόλα.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

Μακροχρόνια Εταιρική Συμφωνία με τη Cablenet

Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον νέο μας μεγάλο συνεργάτη Cablenet στην πρώτη σεζόν μίας επιτυχημένης συνεργασίας!

Η ΠΑΦΟΣ FC και η Cablenet υπέγραψαν ένα 5ετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο επεκτάθηκε για 2 έτη από την αρχική τριετή συμφωνία που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος. Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στο είδος της για το Παφιακό ποδόσφαιρο και είναι το αποτέλεσμα σημαντικών ενεργειών και διαπραγματεύσεων και από τις δύο πλευρές.

Για την μεγάλη συμφωνία της PAFOS FC o κ. Roman Dubov δήλωσε:

«Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Cablenet στην αναπτυσσόμενη οικογένεια των βασικών χορηγών και συνεργατών της ΠΑΦΟΣ FC και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί τους σε αυτή την πραγματικά συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Πάφου. Ως καθιερωμένη και σεβαστή κορυφαία εταιρία μέσα σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά, η Cablenet είναι ένας τέλειος συνεργάτης της ομάδας μας και έχουμε ένα κοινό όραμα για ένα θετικό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προσβλέπουμε στη νέα σεζόν με όλους τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της νέας τηλεοπτικής μας ‘’στέγης΄΄»!

Εκ μέρους της Cablenet o CEO της εταιρείας κ.Νικόλας Σιακόλας ανάφερε:

«Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Cablenet, με την εμπλοκή μας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική που ξεκινήσαμε. Οι αρχικές συμφωνίες με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ερμή και Καρμιώτισσα ήταν πενταετής, ενώ η συμφωνία με την Πάφος F.C. ήταν τριετής. Αναγνωρίζοντας την προοπτική που έχει η Παφιακή ομάδα, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να επεκτείνουμε την παρούσα συμφωνία για άλλα δύο χρόνια, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία με όλες τις ομάδες που κατέχουμε τα δικαιώματα τους. Για τα επόμενα 5 χρόνια η Πάφος F.C. θα έχει ως τηλεοπτική στέγη την Cablenet. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Πάφος F.C. που μας εμπιστεύθηκε και ευελπιστούμε να έχουμε μια άριστη συνεργασία με αμοιβαίο όφελος».

Καλωσορίζουμε την Cablenet στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια εποικοδομητική συνεργασία, με αμοιβαίο όφελος.

Απάντηση