ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΥ «Το όνειρο για δικό μας οίκημα, γίνεται πραγματικότητα»

Ότι αφορά τον Σύνδεσμο Φιλάθλων.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 7463
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΥ «Το όνειρο για δικό μας οίκημα, γίνεται πραγματικότητα»

Δημοσίευση από Harris » Πέμ Ιούλ 11, 2019 11:29 am

Επι ευκαιρίας της εκλογής νέου Δ.Σ ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 οπού έλαβε χωρά στις 24/6/2019 στην Πάφο ο σύνδεσμος μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση του συνδέσμου μας και που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να αναλάβουμε αυτό το δύσκολο και ιερό έργο της ΘΥΡΑΣ -5-

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το παλιό Δ.Σ και για το όλο έργο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ Θ-5 έχει ως στόχο και σκοπό να συνεχίσει με πιο δραστικό τρόπο την εμπλοκή του και την δράση του με σκοπό την στήριξη στην Αγαπημένη ομάδα της πόλης μας.

Αν και η εκλογική συνέλευση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, εν τούτοις το νέο Δ.Σ δεν βιάστηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση αφού οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις ήταν άμεσες και έτρεχαν.

Επι ευκαιρίας ως νέο ΔΣ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένα όνειρο για το κάθε οπαδό μας εδώ και χρονιά αρχίζει να γίνετε πραγματικότητα, και αυτό δεν είναι άλλο από την δημιουργία του δικού μας οικήματος , του οικήματος του κάθε Παίκτη οπαδού της ΟΜΑΔΑΣ μας.

Ο χώρος του οικήματος της ΘΥΡΑΣ -5- βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου και συγκεκριμένα στην οδό 1ης Απριλίου έναντι του βιβλιοπωλείου Ιφιγένεια

Για να στηριχθεί όμως το όνειρο μας, χρειαζόμαστε την στήριξη και την συμπαράσταση ΟΛΩΝ και αυτή δεν είναι άλλη πέραν από την εγγραφή των φίλων της ομάδας και του κάθε Παφιτη σαν μέλος του ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ Θ -5- που ανέρχεται στα 25 ευρώ ετησίως για ενήλικες και 10 ευρώ για κάτω των 18 ετών. Δια πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στα πιο κάτω τηλεφωνά, 99379669 / 99123992. Με την εγγραφή ως μέλους θα δικαιούνται εκπτώσεις στα διάρκεια της ομάδας αλλά και αλλά προνομία.

Στηρίξτε το σύνδεσμο μας και την όλη προσπάθεια της ΘΥΡΑΣ -5- να φτιάξει το δικό της σπίτι, το δικό σου στέκι οπού θα μας συντροφεύουν ποτό και τα συνθήματα της ομάδας

Όσοι επίσης επιθυμούν με τον οποιοδήποτε τρόπο την ενίσχυση είτε οικονομική είτε ηθική είτε με τον δικό τους τρόπο προς τον σύνδεσμο μας σίγουρα αυτή είναι ευπρόσδεκτη και μαζί θα ενώσουμε δυνάμεις για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα να φιγουράρει στις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Τέλος θα θέλαμε να καλέσουμε το κόσμο όπως σταθεί ασπίδα στην ομάδα μας και αγοράσει κάρτες διάρκειας για να γεμίσουμε το «Στελιος Κυριακιδης».

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ Θ -5-

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ since 2004

Απάντηση