Πρώτη ευκαιρία για τον Ζέλικο Κόπιτς να εξαγάγει τα πρώτα του συμπεράσματα

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 7433
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Πρώτη ευκαιρία για τον Ζέλικο Κόπιτς να εξαγάγει τα πρώτα του συμπεράσματα

Δημοσίευση από Harris » Κυρ Ιούλ 21, 2019 9:55 am

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτο φιλικό σήμερα για την Πάφος FC στην Πολωνία με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19.00 και θα είναι μια πρώτη ευκαιρία για τον Ζέλικο Κόπιτς να εξαγάγει τα πρώτα του συμπεράσματα, για όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία κάνουν λόγο και για δοκιμαστικά κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας. Αν τα δείγματα είναι ικανοποιητικά, τότε οι γαλάζιοι θα προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως η παφιακή ομάδα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πόδια είναι βαριά, ενώ δεν έχει συμπληρωθεί και το ρόστερ.

Παραμένουν αρκετές εκκρεμότητες και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα των μετεγγραφών κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Πάφου χρειάζεται αρκετή ενίσχυση, καθώς αποχώρησαν βασικά γρανάζια από όλες τις γραμμές. Σε ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα και δικαιολογημένα επικρατεί αγωνία, κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι της ίδιας εμβέλειας με πέρσι, όταν η ομάδα κατέπλησσε και άφηνε πίσω της πολύ θετικές εντυπώσεις.

Η αποστολή της Πάφος FC θα επιστρέψει στην Κύπρο μεθαύριο και αφού λάβουν άδεια τριών ημερών, οι ποδοσφαιριστές θα επιβιβαστούν πάλι στο αεροπλάνο για επιστροφή στην Πολωνία, όπου θα συνεχιστεί το κτίσιμο του νέου οικοδομήματος.

Απάντηση