Εδώ είναι όλη η προσοχή

Ότι άρθρο αφορά την ομάδα μας.
Απάντηση
Harris
Δημοσιεύσεις: 21658
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 10:33 am

Εδώ είναι όλη η προσοχή

Δημοσίευση από Harris »

Νέα εβδομάδα και όλα μοιάζουν έτοιμα για να γραφτεί και πάλι ιστορία στην Πάφο, η οποία προετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό της παιχνίδι με αντίπαλο την Έλφσμποργκ στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Η παφιακή ομάδα ως πρωτάρα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ζήσει για πρώτη φορά την αίγλη μιας τέτοιας διοργάνωσης, παρ’ όλα αυτά η οργάνωση αλλά και όλη η επένδυση που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, δείχνουν τον δρόμο για διάκριση.

Η προετοιμασία στην Αυστρία κύλησε άψογα, καθώς δόθηκαν φιλικά με ψηλό βαθμό δυσκολίας και εξάχθηκαν έτσι χρήσιμα συμπεράσματα. Οι ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον (με εξαίρεση ίσως τον Κορέια) που αγωνίστηκαν περισσότερο στα φιλικά βρίσκονταν στο ρόστερ και την περσινή σεζόν, οπότε δεν χρειάστηκε ο οποιοσδήποτε χρόνος προσαρμογής.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ήταν σαφώς πιο εύκολη και η προσαρμογή των Νεόφυτου Μιχαήλ, Κώστα Πηλέα και Μάριου Ηλία οι οποίοι αποτελούν το νέο «αίμα» της ομάδας. Η μεγάλη πρόκληση βεβαίως για την Πάφο δεν είναι τόσο η δική της ετοιμότητα και κατάσταση για την οποία υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση, αλλά η ετοιμότητα της Σουηδικής ομάδας που έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα.

Μάλιστα για το δεύτερο σκέλος, οι παίκτες της Πάφου προπονήθηκαν στα γήπεδα των ακαδημιών έτσι ώστε να συνηθίσουν στο τερέν στο οποίο θα αγωνιστούν την Πέμπτη.

Όσο αφορά τον κόσμο βρίσκεται σε συνεννόηση με τη διοίκηση ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν πολλοί περισσότεροι στη Σουηδία απ’ ότι οι διακόσιοι που ήδη έκλεισαν θέση. Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι και όλοι θέλουν να δώσουν το παρών τους. Τόσο εκτός έδρας όσο και εντός έδρας.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι για το τόσο σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά είναι γνωστή η πρόθεση για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και στην κορυφή της επίθεσης και πολύ σύντομα αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις και γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)
Απάντηση